“Σπαρτιάτες”: Παραλήρημα κατά ΣΥΡΙΖΑ για «πέμπτη φάλαγγα» και «εσχάτη προδοσία» – Η απάντηση Παππά (βίντεο)

Σε παραλήρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προχώρησε ο Βασίλης Στίγκας από το βήμα της Βουλής.

Δείτε:

Άρειος Πάγος: 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» καλούνται ως ύποπτοι για εξαπάτηση των εκλογέων

Ο πρόεδρος του νεοφασιστικού μορφώματος επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να στρέψει αλλού το βλέμμα της κοινής γνώμης από τις δικαστικές περιπέτειες των Σπαρτιατών.

Ο Β. Στίγκας αναφορικά με τα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στη δημοσιονομική διαχείριση έκανε λόγο για «πέμπτη φάλαγγα» και «πράξεις εσχάτης προδοσίας». Ο ίδιος συνέχισε να χύνει το ακροδεξιό του δηλητήριο λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «μαζέψει όλους τους λαθρομετανάστες εδώ πέρα».

Μάλιστα, στοχοποίησε και τη Μαρία Ρεπούση. Ο Νίκος Παππάς και η προεδρεύουσα στην Ολομέλεια, Όλγα Γεροβασίλη, τον κάλεσαν να ανακαλέσει ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

Η Όλγα Γεροβασίλη από την πλευρά της τόνισε ότι οι επιθέσεις του Στίγκα δεν θα γραφτούν στα πρακτικά της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών καλούνται από τον Άρειο Πάγο ως ύποπτοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος καθώς σύμφωνα με την ανώτατη εισαγγελέα, πραγματικός αρχηγός τους ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η απάντηση Παππά
Πληρωμένη απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Παππάς στο παραλήρημα του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, ο οποίος προχώρησε σε ένα παραλήρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες περί «πέμπτης φάλαγγας» και «πράξεις εσχάτης προδοσίας».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να στρέψει αλλού το βλέμμα της κοινής γνώμης μετά τις δικαστικές περιπέτειες των βουλευτών του.

Ο Β. Στίγκας επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στη δημοσιονομική διαχείριση όσο ήταν κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «πέμπτη φάλαγγα» και «πράξεις εσχάτης προδοσίας».

Με αφορμή την παραδοχή του προέδρου του νεοφασιστικού κόμματος ότι ο Κασιδιάρης ήταν η… κηροζίνη των «Σπαρτιατών», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Σεβόμαστε κάθε έναν, αλλά μαθήματα πατριωτισμού δεν δεχόμαστε ειδικά από όσους έχουν πάρει κηροζίνη από τις σβάστικες».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «η Ελλάδα τσάκισε τη σβάστικα. Οι αγωνιστές, οι κομμουνιστές, οι Αριστεροί, οι προοδευτικοί – δημοκρατικοί άνθρωποι αγωνίστηκαν απέναντι στους ναζί», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «δεν θα πάρουμε μαθήματα από τα ορφανά κανενός εδώ μέσα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί